Előfizetői tartalom

Koronavírus: fontos figyelmeztetés a Nobel díjas professzortól

Portfolio
Aggodalmát fejezte ki Paul Krugman, Nobel-díjas közgazdász a vállalatok túl gyors, idő előtti újraindításával kapcsolatban. A professzor szerint jobb, ha a vállalkozások hosszabb ideig maradnak zárva, mint idő előtt újraindítani a gazdaságot azt kockáztatva ezzel, hogy még többen halnak meg és még mélyebb lesz a válság - írja a CNN.

Jobb, ha a vállalkozások hosszabb ideig maradnak zárva, mint idő előtt újraindítani a gazdaságot azt kockáztatva ezzel, hogy még többen halnak meg a járványban és még mélyebb lesz a válság - mondta el a CNN-nek Paul Krugman, Nobel-díjas közgazdász. Párhuzamként az 1918-as spanyolnátha járványt hozta fel, ami után azokban a városokban, amelyekben tovább megtartották...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés