Előfizetői tartalom

Most elárulják, mekkora lyukat ütött a koronavírus Kínán és Amerikán

Portfolio
A húsvét miatt ismét rövid hetünk lesz, azonban így is jönnek lényeges makrogazdasági adatok. Amerikában a kiskereskedelem és az ipar friss számaira lesz érdemes figyelni, Kínában pedig már az első negyedéves gazdasági visszaesést is bejelenthetik. Közben itthon továbbra is elsősorban a jegybank eszközei mozgathatják a piacot.

Hétfőn a legtöbb piac zárva tart a húsvét miatt és makroadatok sem jelennek meg. Azt egyelőre nem tudni, hogy az MNB eltolja-e keddre szokásos devizaswap-tenderét vagy a héten kimarad ez, előbbire nagyobb esélyt látunk a korábbi hasonló gyakorlat alapján. Még a kedd is csendes lehet, a befektetők egyelőre nem a makroadatokat, csak a sonkát és a tojást emészthetik. Egy kínai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés