Előfizetői tartalom

Digitalizációs kényszerben a magyar gazdaság - azonnali segítségre van szükség

A vírus okozta rendkívüli és egyben tragikus helyzet, páratlan innovációs potenciált is jelent a magyar gazdaság technológiai szempontból kevésbé fejlett szereplői számára. Az eddig zömében offline működő a digitális eszközöktől elzárkózó, a fejlesztést problémaként megélő cégvezetők most elementáris erővel érzik, hogy be kell lépniük a digitális világba. A változás most már nem halogatható tovább egyetlen ágazatban sem. Az elmúlt hetek tapasztalatairól és a vészhelyzeti stratégiáról számol be Kott Ferenc a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Informatikai Kollégiumának elnöke.
Az eddigi digitalizációt ösztönző, pénzügyi és szemléletformáló programok, most nagyon kézzelfogható előnyt jelentenek az időben ébredők számára. Az MKIK és az ITM által közösen indított Modern Vállalkozások Programja (MVP) és a hozzá kapcsolódó pénzügyi pályázatok (pl. GINOP 3.2.2) eddig közel húszezer céget segítettek versenyképesebbé válni, és akaratlanul...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái