Előfizetői tartalom

Saját részvény vásárlásokról döntött az OTT-One

Portfolio
Elfogadta az OTT-One igazgatósága a korábban közzétett közgyűlési meghívóban szereplő napirendi pontokat, így többek között a társaság 2019. évi üzleti beszámolóját, amelynek értelmében a cég árbevétele 2019-ben csaknem 70 százalékkal, több mint 2,8 milliárd forintra emelkedett, míg nettó eredménye 204 millió forint volt. A jelenlegi járványügyi helyzet miatt vált szükségessé a közgyűlés megtartása helyett a rendkívüli eljárásmód. Új személlyel bővült a társaság igazgatósága, valamint felügyelő- és audit bizottsága, döntöttek saját részvény vásárlásokról és arról, hogy továbbra sem fizet osztalékot a cég.

Nyereséges évet zárt az OTT-One Az OTT-One igazgatósága a 2020. április 10. napján hatályba lépett kormányrendelet értelmében, a jelenlegi járványügyi helyzet miatt szükségessé vált rendkívüli eljárásmód keretében döntött a korábban közzétett közgyűlési meghívóban szereplő napirendi pontokról. Ennek értelmében az OTT-One igazgatósága elfogadta a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés