Előfizetői tartalom

Müller Cecília: lehetséges, hogy nem alakul ki immunitás a koronavírussal szemben

Portfolio
Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján az országos tisztifőorvos elmondta, hogy jelenleg nem lehetünk benne biztosak, hogy a betegség után mindenkiben kialakul az immunitás, mert a vírus eltérően viselkedik minden szervezetben, és külföldön már volt példa újrafertőződésre. Magyarországon még nem volt ilyen, mindenesetre a már egyszer gyógyult betegek újra karanténba kerülnek, ha kontaktszemélynek minősülnek. Elmondta azt is, hogy az ápolási idő akár több hét is lehet. Kiss Róbert rendőr alezredes arról tájékoztatott, hogy folyamatosan érkeznek védőfelszerelések és lélegeztetőgépek az országba: tegnap 4 szállítmány jött, és ma is várhatóak további eszközök.

2020. április 22. 11:47 Megosztás Ezzel véget ért a sajtótájékoztató A tájékoztató véget ért, a Portfolio a holnapi napon ismét élőben tudósít majd az operatív törzs beszámolójáról. Címlapkép: MTI/Botár Gergely/kormany.hu  ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés