Előfizetői tartalom

Drámai zuhanás a magyar autópiacon - Ezek a legnépszerűbb márkák koronavírus idején

Portfolio
Áprilisban 6 170 új személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, 50,3 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban - közölte a Carinfo.hu a DataHouse adatai alapján. Ezeket a számokat látva kijelenthetjük, a koronavírus keményen éreztette hatását a magyar autópiacon, csak úgy, mint Európa többi országában. Az iparági szereplők szerint ráadásul a közeljövőben aligha várható érdemi javulás, könnyen elképzelhető, hogy májusban is hasonló mértékű visszaesésre kerül majd sor az új autók piacán.

Járműipar: Forradalmi időszakban csapott le a koronavírus-járvány A koronavírus magyar járműiparra gyakorolt hatása kiemelt téma lesz a Járműipar 2020 ONLINE konferencián. Az eseményre itt tud jelentkezni: Információ és jelentkezés Drámai visszaesés volt tapasztalható a magyar autópiacon, áprilisban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés