Előfizetői tartalom

Szexbotrányba került a koronavírus elleni védekezés brit szülőatyja, fittyet hányt a saját tanácsaira is

Portfolio
Lemondott Neil Ferguson professzor a brit tudományos vészhelyzeti tanácsadói testület kulcsfigurája, az ország koronavírus elleni védekezési tervének szülőatyja, miután kiderült, hogy férjezett szeretője rendszeresen látogatta annak ellenére, hogy az országban szigorú kijárási korlátozás van érvényben, melyet pont az ő tanácsára vezettek be - írja a MarketWatch.

„Hibásan mértem fel a helyzetet és rosszul cselekedtem” – kommentálta lemondásában a helyzetet a professzor. „Azt gondoltam, hogy én immunis vagyok, mert pozitív koronavírus-tesztet végeztem és két hétig tünetmentesen izolálva voltam. Őszintén sajnálom, hogy aláaknáztam a további távolságtartásra ösztönző üzeneteket” – mondta.   A hírre rengetegen kritizálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés