Előfizetői tartalom

Koronavírus: egy hét alatt 7-ről 500-ra ugrott a halálos áldozatok száma Jemenben

MTI
Több mint 500 olyan ember halt meg az elmúlt egy hétben a dél-jemeni Ádenben, aki a Covid-19 betegség tüneteit mutatta - közölték helyi egészségügyi tisztségviselők pénteken az AP hírügynökséggel. A múlt hétvégéig még csak hét halálesetet regisztráltak a polgárháború sújtotta arab országban, amelynek egészségügyi ellátórendszere romokban hever.

A nyilatkozó egészségügyiek szerint félő, hogy a helyzet csak rosszabb lesz. Nagyon kevés eszközük van a járvány és a fertőzések ellen. A hivatalos adatok szerint pénteken 106 igazolt koronavírusos beteg volt az ország déli részén, amelyet a kormányerők tartanak az ellenőrzésük alatt, és 15-en haltak bele a betegségbe. A húszi lázadók, akik az ország északi részét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés