Előfizetői tartalom

Koronavírus: tényleg nyit a világ, de hogyan készülünk erre?

Portfolio
Vasárnap 82 ezerrel 4,716 milllió főre emelkedett világszerte az igazoltan koronavírussal megfertőzöttek száma, és így a 7 napos mozgóátlag szerint sem csitul a járvány. Ennek oka, hogy bár az Egyesült Államokban és Oroszországban is lassul a terjedés, de közben legalább 6 nagyobb országban gyorsulva terjed: ők Szaúd-Arábia, Brazília, India, Peru, Chile, Mexikó. Idehaza amellett, hogy mától már Budapesten is megszűnt a kijárási korlátozás, 26 új fertőzöttről és 11 halottról adtak számot a hatóságok, és így 13% feletti nyers halálozási ráta adódik, amivel még mindig messze kiemelkedünk az összes régiós ország hasonló adata közül. Erre a hétvégén elhangzott egy lehetséges magyarázat. Közben a hét végén is sorozatosan érkeztek a hírek a térségünkből határnyitásokról, a gazdaság újraindításának intézkedéseiről. Friss híreink hétfőn percről-percre.

2020. május 18. 21:54 Megosztás Franciaországban kétezer alá csökkent a súlyos betegek száma Franciaországban az elmúlt 24 órában 131-gyel emelkedett a koronavírus-járvány áldozatainak száma, az előző nap kiugróan magas 483 halálesetét követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés