Előfizetői tartalom

Müller Cecília: megint gyorsult itthon a járvány, tartsuk be a lazítás melletti szabályokat

Portfolio
„Az elmúlt 1-2 napon nagyon mérsékelt, de egyértelmű emelkedés volt igazolható a járványügyi számadatokban, ezért változatlanul felhívnám a figyelmet arra, hogy tartsuk be az alapvető szabályokat, amelyek a könnyítéseket követően is érvényben vannak” – hangsúlyozta az operatív törzs mai tájékoztatóján Müller Cecília. Az országos tisztifőorvos később ugyanerre figyelmeztetett, amikor azt firtatták, hogy a május 4-i vidéki nyitás óta eltelt két hétnek mik a tapasztalatai és mikor, illetve mennyivel nőhet a fertőzöttek száma. Ez arra utal, amit a főorvos ma is elmondott: „a vírus még mindig jelen van, itt van” és összességében fokozott éberséget, illetve a kötelező maszkviselés betartását kérte az üzletekben és a tömegközlekedésen, illetve az életkori idősávok betartását a boltokban.  

2020. május 18. 12:35 Megosztás Konkrét kérdésre beszédes válasz A tv utolsó kérdése az volt, hogy mennyivel nőtt a kontaktusok száma vidéken a május 4-i nyitás óta a megelőző időszakhoz képest, és ezek, illetve a lappangási idő alapján mire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés