Előfizetői tartalom

Külföldre mennél nyaralni? Ezekbe az országokba már utazhatsz

Portfolio
Az európai turizmust is ledöntötte a lábáról a koronavírus, de ahogy egyre több országban oldják fel az eddig bevezetett korlátozásokat, úgy nyitják meg egyre többen határaikat a külföldi állampolgárok előtt. Lenti cikkünkben összeszedtük, jelen állás szerint hova lehet már menni nyaralni idén nyáron, Európán belül. Egy biztos: még csak lassan nyitják határaikat az országok, a népszerűbb turistacélpontok azonban igyekeznek minden európait tárt karokkal fogadni.

A beérkező turistákat tekintve Európa teszi ki a globális turizmus felét, sok ország, mint Görögország, Spanyolország vagy Olaszország GDP-jének egy jelentős részét teszi ki a turizmus, így érthető, hogy már sokan az újranyitás valamilyen formájában gondolkodnak. Az Európai Unión belüli határnyitásokra az unió külön akciótervet is kidolgozott, de inkább csak az unión...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés