Előfizetői tartalom

Harc indult az európai turistákért: most éppen az osztrák kancellár bizonygatja, mennyire biztonságos náluk a nyaralás

MTI
Ausztria maximális biztonságot és maximális szórakozási lehetőségeket kínál a nyári szabadság eltöltéséhez a belföldi turistáknak, valamint azoknak a külföldieknek, akik a járványhelyzet szempontjából szintén biztonságos országokból érkeznek - jelentette ki Sebastian Kurz kancellár csütörtökön Bécsben egy sajtótájékoztatón.

A turizmus, a vendégszeretet egész Ausztria, illetve az osztrákok identitásának része, az egész világ ezáltal ismer meg és értékel bennünket - mondta Kurz. Emlékeztetett arra, hogy a szállodák és a panziók március közepén zártak be; májustól ugyanakkor lépésenként újraindul a turizmus Ausztriában, így a hónap végén a szálláshelyek is újranyitnak. A kancellár kiemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés