Előfizetői tartalom

Koronavírus: itt a péntek reggeli jelentés

Portfolio
3678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 3 idős krónikus beteg. Ezzel 476 főre emelkedett az elhunytak száma, 1587-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1615 főre csökkent. Az aktív fertőzöttek 44%-a , az elhunytak 61%-a, a gyógyultak 48%-a budapesti. Az aktív fertőzöttek harmada, 483 fő igényel kórházi kezelést, közülük 23-an vannak lélegeztetőgépen. A járvány regionális eloszlásáról egyre furcsább adatokat közöl a kormányzati portál.

Az adatokból kiszámolható, hogy az elmúlt 24 órában 37 új fertőzöttet találtak a hatóságok. Ez kevesebb, mint az elmúlt két nap 40 feletti esetszáma, és megegyezik az elmúlt 10 nap átlagos adatával. A friss jelentés is azt sugallja, hogy a koronavírus járvány lassan, de egyenletesen terjed Magyarországon. Kedvező hír, hogy az aktív fertőzöttek száma 1615-re csökkent....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés