Előfizetői tartalom

Megtorpant a koronavírus-járvány terjedése a világon, az új epicentrumban azonban egyre nagyobb a baj

Portfolio
|
MTI
A hét első felében megtorpant a koronavírus terjedésének gyorsulása a globális adatok alapján: míg több nagy gócpontban megállt a gyorsulás, vagy akár lassulás is látható,  a dél-amerikai térségben gyorsan terjed a vírus. Magyarországon és a régióban továbbra is alacsony új esetszámokat látni, itthon 3793 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma, és 505 főre emelkedett az elhunytak száma. A koronavírus-járványról szóló híreink percről percre ebben a cikkben lesznek elérhetők.

2020. május 27. 21:51 Megosztás Koronavírus: Franciaország újabb lazításokra készül Miután Franciaországban a koronavírus-járvány miatti általános karantén több mint két héttel ezelőtti fokozatos feloldásának kezdete óta továbbra is fokozatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés