Előfizetői tartalom

Rekordütemben terjed a vírus a világban - Rosszul sült el az iskolanyitás a szomszédunkban

Portfolio
Bár a hétvégi alacsonyabb tesztelés miatt a napi esetszám már „csak” 100 ezer új koronavírus-fertőzöttet mutat a világban, de az ilyen hatásokat kisimító 7-napos mozgóátlag rekordütemű terjedést jelez, mert az Egyesült Államokban, Svédországban és Lengyelországban nem meggyőző a járvány visszaszorulása, miközben Iránban, Peruban, Pakisztánban, Bangladeshben, Indiában egyértelműen tovább gyorsult, Brazíliában pedig igen magas ütem körül stabilizálódott a terjedés. Idehaza a hosszú hétvége első felében már több hónapja nem látott alacsony fertőzési ütemet közöltek, de a ma reggeli friss adat megint gyorsulásról árulkodik, és szinte kizárólag a központi régióban. Friss híreink kedden percről-percre.

2020. június 02. 21:51 Megosztás Többen mennének plázákba, mint étterembe a koronavírus miatt Az S&P Global által elvégzett felmérés szerint, ha választaniuk kellene a fogyasztóknak, hogy plázákba mennek vagy étterembe, akkor sokan a pláza mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés