Előfizetői tartalom

Aggasztó jelenetek a koronavírussal küzdő Törökországban: özönlenek az emberek a turistaparadicsomokba

MTI
|
Portfolio
A török kormánypárt (AKP) szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján aggasztónak ítélte az utóbbi napok törökország "jeleneteit", azaz azt, hogy a nagyobb városokból elözönlötték az emberek a népszerű turistaövezeteket és így jelentősen növekszik a járvány újbóli felgyorsulásának esélye. Egyelőre azonban ez a statisztikák alapján nem látszik: stagnáló trendet írnak le a napi új fertőzéses esetszámok hetek óta. Ez azt jeletni, hogy még mindig napi 1000 körüli új fertőzöttről beszélhetünk.

Törökországban hétfőn négy nap után másodszor is ezerhez közeli értékkel, 989-cel emelkedett a korábban lassuló koronavírus-járvány újonnan igazolt fertőzéses eseteinek a száma - derült ki a Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter Twitter-fiókján megosztott táblázatból, amely szerint a regisztrált fertőzöttek száma 171 121-re nőtt. Az új esetek száma immár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés