Előfizetői tartalom

WHO: gyorsuló ütemben söpör majd végig a koronavírus egy komplett kontinensen

Portfolio
Afrikában a vakcina kifejlesztéséig vélhetően folyamatosan, gyorsuló ütemben emelkedni fog a koronavírus-fertőzöttek száma - jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) afrikai regionális igazgatója csütörtökön genfi sajtótájékoztatóján, Dél-Afrikát, Kamerunt és Algériát emelve ki a járvány gócaiként a kontinensen.

 "Noha az afrikai esetek csupán kevesebb mint 3 százalékát teszik ki világviszonylatban a koronavírus-fertőzéseknek, nyilvánvaló, hogy a járvány itt gyorsulni fog" - jelentette ki Matshidiso Moeti. "Tartok tőle, hogy meddig nem jutunk hatékony vakcinához, a térségben (a koronavírus-fertőzések) folyamatos növekedésével kell számolni, bizonyos országokban pedig kiemelten oda...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés