Előfizetői tartalom

Látjuk előre, megroppan az európai autógyártás, Magyarország csillaga viszont fényesebben ragyoghat

Az alábbi cikkemben a legfrissebb adatok és a Top Tier Consultants előrejelzései alapján értékelem a járműipar rövidtávú kilátásait és azt, hogy a magyarországi beszállítói kör mitől és hogyan fogja tudni az európai piacot felülteljesíteni. Véleményünk szerint ugyanis a hazai beszállítók a koronavírus-válságból megerősödve kerülhetnek ki, de fontos hangsúlyozni, ez nem egyfajta adottság, hanem az előrelátóak és az ezért keményen megdolgozó vállalatok lehetősége.

Járműipar: Korszakváltás a beszállítóknál koronavírus idején Rózsa Tamástól Ön is kérdezhet a Járműipar 2020 online konferencián, amely június 25-én kerül megrendezésre. Jegyek az alábbi linkre kattintva vásárolhatók: Információ és jelentkezés A rövid távú előrejelzések jellemző tulajdonsága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés