Előfizetői tartalom

Most kiderül, mennyire látja mélynek a válságot az IMF

Portfolio
Itthon a kamatdöntés lesz a hét legfontosabb eseménye, főleg úgy, hogy friss növekedési- és inflációs előrejelzés is érkezik a jegybanktól. A Nemzetközi Valutaalap szerdán publikálja friss világgazdasági prognózisát, az utóbbi hetekben a szervezet szakemberei többször utaltak rá, hogy jelentősen ronthatják áprilishoz képest a kilátásokat.

Mire ez a cikk megjelenik, addigra már túl lesz Kína egy kamatdöntésen hétfő hajnalban, itthon pedig az MNB közli a fizetési mérleg első negyedéves adatait, majd délelőtt a Pénzügyminisztérium publikálja a májusi költségvetési beszámoló részletes változatát. Ennek kicsi lehet a hírértéke, a már ismert folyamatok hátterét foglalhatja össze. 2020. június 22-28....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés