Előfizetői tartalom

Tényleg van esélye a magyar autóiparnak a talpra állásra? - Őszintén válaszoltak a cégvezérek!

A koronavírus okozta sokkból kezdenek talpra állni a magyar autóipari beszállítók, de számos kihívással meg kell még birkózniuk ahhoz, hogy a járvány kirobbanása előtti szinten termelhessenek. A kialakult helyzet természetesen rávilágított a globális ellátási láncok problémáira is, ezek szükségszerű lerövidítése sokáig téma volt, a gyakorlat viszont egyelőre azt mutatja, hogy a szigorú költségkontroll előrébb való a hazai vállalatok számára. Reális esélye van viszont annak, hogy a magyar beszállítók megerősítsék, tovább növeljék piacaikat, amelyben az állami támogatások is kulcsszerepet játszhatnak. Többek között ezek derültek ki abból az exkluzív körinterjúból, amelyet a csütörtökön megrendezésre kerülő Járműipar 2020 online konferencia résztvevőivel, Szincsák Attilával, Kollár Csabával, Nagy Zsolttal, Simon Péterrel és Thierry Lászlóval készített a Portfolio.

Találkozzon, kérdezzen a magyar autóipar meghatározó vezetőitől, szakértőitől Ön is! Csütörtökön Járműipar 2020 online konferencia, ne maradjon le róla, már csak két napig jelentkezhet: Járműipar: Korszakváltás a beszállítóknál koronavírus idején INFÓJELENTKEZÉS A koronavírus...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái