Előfizetői tartalom

Új kedvezménykártyával, hatalmas akciókkal várja Budapest a turistákat

Portfolio
A város régi adóssága, hogy a rakpartok hasznosítása egyoldalú: a jelentős gépjárműforgalom és a turistahajók, szállodahajók horgonyzása lehetetlenné teszi, hogy a városlakók számára a rakpart közösségi célokra használható legyen, ezen kíván változtatni Budapest vezetése – erről tett bejelentést Karácsony Gergely főpolgármester a mai Budapest Restart beszélgetésen, amely az Indítsuk újra a turizmust Budapesten! címet viselte. A beszélgetés során a főpolgármester bejelentette a fővárosba irányuló belföldi turizmust élénkítő Restart Budapest Card-ot, amelynek segítségével a szokásos turistakedvezmények mellett nagy kedvezménnyel vehetők igénybe szállodai szolgáltatások.

A budapesti turizmus újraindításáról szóló beszélgetésen Krizsó Szilvia vendégei Karácsony Gergely főpolgármester mellett Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke és Gerendai Károly üzletember, vendéglátó vállalkozó voltak. A hasonló fekvésű városok többségében a vízpart a nyüzsgő közösségi élet színtere, és Budapesten is meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés