Előfizetői tartalom

Nesze neked, nyaralási szezon: 200 ezer ember került vesztegzár alá Spanyolországban

MTI
Rekordszámú, 182 új beteget jelentettek az elmúlt 20 órában Bulgáriában, ahol így 5497-re nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma - közölte szombaton a bolgár egészségügyi minisztérium. Közben a spanyolországi Katalónia régióban szombaton elrendelték mintegy 200 ezer ember vesztegzár alá helyezését a Lerida város körüli térségben, miután a nyaralási szezon kezdetével számottevően megnőtt a fertőzöttek száma.

Csúcs Bulgáriában A bolgár fővárosban, Szófiában 69 új fertőzött van, itt a SARS-CoV-2 nevű vírus 1718 embert fertőzött meg. Országszerte 90 ember gyógyult meg egy nap alatt a vírus okozta Covid-19-betegségből, így a felgyógyultak száma immár 2892. A betegség halálos áldozatainak száma 239-re nőtt, miután hét további beteg halt bele az elmúlt 24 órában a betegség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés