Előfizetői tartalom

A brit miniszterelnök szerint az ország lakossága túlsúlyos, többet kéne sportolniuk

Portfolio
Boris Johnson brit miniszterelnök szerint a lakosságnak fogynia kéne egy kicsit, ehhez többet kéne sportolni. Az újonnan bemutatott egészségügyi program szerinte felveszi a harcot az elhízottság "időzített bombájával". Saját elmondása szerint ő maga is éveken át küzdött a túlsúllyal, de a koronavírus-fertőzése óta odafigyel az egészségére.

Boris Johnson brit miniszterelnök hétfőn azt mondta, hogy az ország lakosainak fogynia kéne egy kicsit - írja a Reuters. Szerinte a lakosságnak többet kéne sportolnia. A kormány hétfőn mutatta be a "Jobb Egészség" (Better Health) nevű programot, amely megtiltja az egészségtelen ételek reklámozását este 9 óra előtt, valamint az "egyet fizet kettőt kap" akciókat is, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés