Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: döntött a kormány az eddigi intézkedésekről

Portfolio
Két hét szünet után tartott Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A kormány megítélése szerint a járványügyi intézkedésekben bármilyen módosítás kockázatos lenne és cél, hogy a tanév idén szeptemberben rendes tanulmányi rendben el tudjon indulni. Ezért a meglévő járványvédelmi intézkedéseken nem változtat a kormány. Ennek értelmében augusztus 15. után is fennmarad az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvények tiltása (vagyis a nagy koncertek és fesztiválok elmaradnak), de cserébe a zenész szakmának 5,3 milliárd forintos támogatással készül a kormány. Ezt a Magyar Turisztikai Ügynökség fogja lebonyolítani és garázs koncertsorozatot terveznek.

2020. július 30. 12:39 Megosztás Bejelentette a kormány: egyelőre búcsút inthetünk a nagy fesztiváloknak Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter ma bejelentette, amitől a fesztiválszervezők és vendégeik a legjobban féltek: augusztus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés