Előfizetői tartalom

Bill Gates 10 elképesztő jóslata, ami valóra vált

Portfolio
Bill Gates, a Microsoft-alapító filantróp szereti találgatni, hogy néz majd ki az emberiség jövője, sokan úgy vélik, hogy az informatikus megjósolta az idei Covid-válságot is. Az igazság az, hogy a modern operációs rendszerek egyik szülőatyja számos más dolgot is megjósolt korábban, sőt, 1999-ben egy komplett könyvet írt Üzlet @ gondolat sebességével címen, melyből nagyon sok gondolat végül megvalósult. A Business Insider gyűjtéséből szemezgettünk.

Mindenkinél lesz okostelefon 1999-ben még eléggé gyerekcipőben járt az okostelefon-technológia, Bill Gates viszont úgy látta, hogy 2020-ra mindenkinél lesz már „egy apró elektromos eszköz,” mellyel üzletelni tudnak, meg tudják nézni a híreket, repülőjáratokat, tőzsdéket vagy információt tudnak szerezni bármiről. Okoshirdetések Gates már az ezredforduló előtt úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés