FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Közzétették az intézkedési tervet: ilyen lesz az iskolakezdés

Portfolio
"A járványügyi adatok nyomon követése alapján látható, hogy Magyarország jelenleg biztonságos, ezért szeptember elsején a hagyományos nevelés-oktatás megkezdése indokolt" -  ez áll abban a levélben, amelyet az Emberi Erőfforrások Minisztériuma (Emmi) küldött az oktatáai intézmények vezetőinek. A levelet a Pedagógusok Demokratikus (PDSZ) szakszervezete tette közzé a Facebook oldalán.

A PDSZ tájékoztatása szerint a járványügyi intézkedési tervet tegnap este fél 10-kor kapták meg. A hagyományos iskolakezdés rögzítése mellett a levél kitér arra, hogy "a környező országok besorolása láthatóan változik, a járvány terjedése nehezen kiszámítható, ezért a köznevelési ágazatnak fel kell készülnie a védekezésre és a megelőzésre, továbbá ki kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés