Előfizetői tartalom

Jó hírek a koronavírus terjedéséről

Portfolio
A világban már nem gyorsul a koronavírus terjedése, igaz, karakteres lassulást továbbra sem látunk a globális adatokban. Lélektani szint alá süllyedt viszont az Egyeüslt Államok járványgörbéje, és Latin-Amerikában is szép lassan fordulni látszik a trend. Nagy elbizakodottságra azért még nincs ok: a regisztrált napi megbetegedések száma az elmúlt héten is negyedmillió fő felett maradt.

A globális járványgörbe a Johns Hopkins Egyetem adatbázisa alapján hosszú hetek óta stagnáló, a csökkenéshez az kellene, hogy a nagy gócokban tovább csökkenjen a járvány lendülete, illetve a második hullámot sikeresen fékezzék meg az érintett (elsősorban európai) országok. Az Egyesült Államokban újra erősebb ütemben mérséklődik a járvány terjedése, az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés