Előfizetői tartalom

Ez lehet a magyarázat, hogy miért készül jelentős szigorításra az Orbán-kormány szeptembertől

Portfolio
A dél-európai államokban különösen, de néhány nyugat- és észak-európai országban is határozottan erősödik a koronavírus-járvány, így egyre kevésbé látszik már regionális mintázat és ez lehet a magyarázat arra, hogy miért készül szeptember elsejétől jelentős szigorításra a kormány a külföldi utazások terén – derül ki a Portfolio egész Európát érintő vizsgálataiból.

Erős üzenetekkel kezdődött a hosszú hétvége Még a négynapos hétvége kezdete előtt, szerdán, augusztus 19-én meglepően kemény üzeneteket mondott a Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hiszen azt hangsúlyozta: szeptember elseje utánra külföldi nyaralást senki ne szervezzen, különösen a déli országokba, mert akkortól a jelenleginél szigorúbb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés