Előfizetői tartalom

Koronavírus: új korlátozásokat vezetnek be a spanyolok, elindult az olaszok vakcinakísérlete

Portfolio
23,4 millió fertőzöttet, 809 ezer halottat és 15,1 millió gyógyultat tartanak számon a világon a koronavírus-járvánnyal összefüggésben. Kína most elismerte: július óta alkalmaznak egy oltást a legveszélyeztetettebb dolgozók körében, azaz nem az oroszok voltak az elsők ezen a téren. Közben hétfőn új, a koronavírus-járvány lassítását célzó korlátozó intézkedéseket jelentettek be a spanyol hatóságok az ország több tartományában azt követően, hogy ismét megugrott, és 2000 fölé emelkedett az új fertőzöttek száma.  Rómában pedig megkezdték a vírus elleni olasz fejlesztésű vakcina kísérleteit. Cikkünkben a nap eddigi koronavírusos híreit gyűjtöttük össze.

2020. augusztus 24. 21:29 Megosztás Elindult az olaszok vakcinakísérlete Olaszországban a Spallanzani római járványkórházban önkénteseken kezdődtek meg a vírus elleni hazai fejlesztésű vakcina kísérletei. A GRAD-COV2 elnevezésű vakcinát az első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés