Előfizetői tartalom

Óriási potenciált rejt magában a zöld vállalati működés - Jön a fenntarthatósági konferenciánk

Portfolio
Ősszel elindul a Portfolio szokásos konferenciaszezonja, egyedülálló módon biztosítva a maximális egészségügyi biztonságot a helyszíni rendezvényeknél. A különböző iparágak céltudatos és előretekintő vezetői, elemzői, szakértői adnak elő és beszélgetnek a fenntarthatósági célkitűzésekről, a finanszírozási és befektetési lehetőségekről, a konkrét vállalati megoldásokról, de a zöld energia szektor is kiemelt fókuszt kap a szeptember 9-ei Sustainable World - A jövő vállalata konferencián. A rendezvény az első konferenciáink között van, amely hibrid módon, személyes és online részvételi lehetőséget is kínál.

Fenntartható és biztonságos Mindig figyelünk arra, hogy rendezvényeinknek ne csak a tartalma, hanem a körülményei is prémium kategóriásak legyenek. Idén ősszel ezt olyan extra biztonsági (koronavírus-ellenes) intézkedésekkel és körülményekkel egészítjük ki, amelyek maximális biztonságot és biztonságérzetet is adnak helyszíni konferenciáinkon. A létszámkorlátozástól...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái