Előfizetői tartalom

Mitől zuhant a vártnál nagyobbat a magyar gazdaság? Most kiderül

Portfolio
A héten ismét fontos adatok látnak napvilágot, amelyből pontosabb képet kaphatunk arról, hogy hol tartunk a kilábalásban. Itthon kereseti, ipari, kiskereskedelmi statisztikák is érkeznek, valamint az augusztusi feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexet is közzéteszik. Az ipar termelés júliusi alakulásából látni fogjuk, hogy a kilábalás üteme kitartott, vagy lassult-e a harmadik negyedév első hónapjában, a beruházások második negyedéves alakulása pedig a válság tartós hatásairól adhat információt.

Hétfő erős nap lesz Magyarországon, a KSH reggel közzéteszi a júniusi kereseti és a második negyedéves beruházási statisztikákat. Utóbbi azért fontos, mert a beruházások alakulásából következtethetünk a járvány tartós hatásaira. Az MNB ismét devizaswap-tendert tart, a jegybank jelezte, hogy az eszközt használni fogja a továbbiakban is, de az fx-swapok jelentősége a járvány...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái