Előfizetői tartalom

Van olyan iskola Magyarországon, ahol a koronavírus miatt nem kezdődik el a tanév kedden

Portfolio
Már 25 143 428 ember megfertőződött világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 845 414, a gyógyultaké pedig 16 557 295 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem hétfő reggeli összesítése szerint. Közben Magyarországon mindenki a keddi iskolakezdés körüli híreket figyeli. Ebből a szempontból figyelmeztető példa Győrújfalu négyosztályos általános iskolája, ahol nem indul meg az oktatás, mert koronavírusos lett az egyik tanítónő.

2020. augusztus 31. 21:28 Megosztás Tovább emelkedik az igazolt fertőzések száma Spanyolországban Spanyolországban tovább emelkedik az igazolt koronavírus-fertőzések száma, péntek óta 23 ezer pozitív esetet regisztráltak - közölte Fernando Simón...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés