Előfizetői tartalom

Koronavírus: egyre több a látogatási tilalom a megugró fertőzések miatt

Portfolio
Már 25,6 millió ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 855 578 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerdai összesítése szerint. Naponta bő negyedmillió ember betegszik meg, ez enyhe gyorsulást jelent globálisan. A régiónkban is erősödik a járvány (romlik a helyzet a horvátoknál, szlovéneknél és még látványosabban az ukránoknál, románoknál és cseheknél), az oktatási intézmények megnyitása döccenőkkel zajlik, közben pedig az ország legnagyobb kórházai mind teljes vagy részleges látogatási tilalmat rendeltek el a felfutó esetszámok miatt.

2020. szeptember 02. 22:51 Megosztás Koronavírus: nagyon magasra szökött a francia új fertőzöttek száma, elkaszálták a kötelező maszkhasz Ismét meghaladta a 7 ezret az elmúlt 24 órában regisztrált új koronavírusos esetek száma Franciaországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés