Előfizetői tartalom

Több ellenőrzésre készül idén a Közbeszerzési Hatóság

Portfolio
A legfrissebb adatok szerint jelentősen, ötödével csökkent a közbeszerzések értéke az első félévben. Kovács Lászlóval, a Közbeszerzési Hatóság áprilisban kinevezett új elnökével többek között arról beszélgettünk, vajon a koronavírus-járvány lassította-e le a folyamatokat, vagy inkább arról van szó, hogy megfogyatkozott az elosztásra váró EU-s forrás. A szakembert arról is kérdeztük, hogyan áll Magyarország jogszabályi háttér szempontjából más EU-országokhoz, vagy a régióhoz képest.

A legfrissebb adatok szerint jelentősen, ötödével csökkent a közbeszerzések értéke az első félévben. Ennyire lelassította a folyamatokat a koronavírus, vagy inkább az áll a háttérben, hogy kifutóban a 2014-2020-as EU-s ciklus, kevés már az elosztásra váró pályázati forrás, így a közbeszerzések volumene és darabszáma is csökken? 2020 első hat hónapjában összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés