Előfizetői tartalom

Már most reális a megállapodás nélküli Brexit, és a kockázat csak tovább nőhet

Portfolio
Jelenbleg nagyjából egyharmad esélye van annak, hogy az év végéig nem tud megállapodni egy új kereskedelmi szerződésről az Egyesült Királyság és az Európai Unió – vélik a JP Morgan elemzői. A Reuters által idézett anyagban kiemelik, hogy a két fél utóbbi időszakban nehézségekkel terhelt kapcsolata alapján ez az esély csak tovább emelkedhet.

Az Egyesült Királyság január végén lépett ki hivatalosan az EU-ból, de a feleknek az év végéig van még idejük megállapodni a jövőbeli kereskedelmi kapcsolatokról. A JP Morgan szerint már most sem elhanyagolható annak esélye, hogy új megállapodás nélkül pottyannak ki a britek, ez az esély pedig a határidő közeledtével tovább emelkedhet. Malcolm Barr szerint most egyharmad...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés