Előfizetői tartalom

Katasztrófával fenyeget a második koronavírus-hullám, mondja az orvosi kamara, és azonnali lépéseket sürget

Portfolio
A koronavírus-járvány erősödése miatt levélben fordult a Magyar Orvosi Kamara a kormány két illetékes miniszteréhez. A MOK közleménye szerint a kormánytól azt kérik, hogy a közösségi megelőzés erősítésével, illetve az ellátórendszer felkészülésével enyhtsék azokat a kockázatokat, amelyek miatt a járvány második hulláma "katasztrófával fenyeget".

A Magyar Orvosi Kamara közleménye így hangzik: "Az utóbbi napok robbanásszerű járványügyi esetszám-növekedés okán a mai napon levélben fordultunk Kásler Miklós és Pintér Sándor miniszterekhez. Legmélyebb szakmai meggyőződésünk szerint az újabb, katasztrófával fenyegető második hullám indulását jelző legújabb számok ismeretében a Kormány hatékony és azonnali...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés