FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Mi lesz Magyarországgal a koronavírus-válságban? Óriási a bizonytalanság az elemzők között

Portfolio
Négy százaléknál kisebb, vagy hét százaléknál is nagyobb, mi az? Az idei gazdasági visszaesés várható mértéke Magyarországon. A kérdésből kiderül, hogy továbbra is óriási a szóródás az elemzői előrejelzések között, pedig az év fele már lement. A bizonytalanságot kisebb részben az okozza, hogy még mindig nem látszik világosan, hogy a gazdaság milyen mértékben korrigálja a tavaszi zuhanását. Nagyobb részben pedig természetesen az magyarázza, hogy a második hullám lehetséges gazdasági hatásairól csak feltételezéseink lehetnek.

Budapest Economic Forum 2020 Mi vár a magyar gazdaságra a következő negyedévekben? Sikerül-e leküzdeni a koronavírus-válságot? Ezekre a kérdésekre is keresik a választ a Budapest Economic Forum 2020 előadói. Információ és jelentkezés 2019 őszén a gazdasági elemzők várakozásai az arra az évre vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés