Előfizetői tartalom

Megdöbbentő hírek a koronavírusról: a fiatalok is veszélyben vannak, súlyos egészségkárosodást szenvedhetnek

Portfolio
A szívre, vesére, agyra is vannak hosszútávú hatásai a koronavírusnak, szomorú hír, hogy ez életkortól lényegében független: nem csak az idős, krónikus betegek érintettek, hanem mindenki – mondja Falus András immonológus az ATV-nek adott interjúban. Beszélt arról, hogy milyen gyógymódokat vizsgálnak, milyen gyógyszereket tesztelnek, hogyan működik a vírus, és arról is, hogy szerinte is elképzelhető egy harmadik hullám jövőre. A jó hír, hogy szerinte sosem volt ekkora összefogás a világon egyetlen járvány idején sem, és hogy a járványt meg fogja állítani az emberiség.

Falus András immunológus szavai szerint sokkal kevésbé ismerjük a koronavírust, mint gondolnánk. Ez egy új vírus, annak ellenére, hogy a koronavírusokat mintegy 40-50 éves ismerjük, van olyan is, ami abszolút ártalmatlan náthát okoz, tehát nem veszélyes - mondja az immunológus az ATV-nek adott interjúban.  A koronavírusnak ez a fajtája, ami eléggé hasonlít a kb. 10 évvel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés