Előfizetői tartalom

Megdöbbentő hírek a koronavírusról: a fiatalok is veszélyben vannak, súlyos egészségkárosodást szenvedhetnek

Portfolio
A szívre, vesére, agyra is vannak hosszútávú hatásai a koronavírusnak, szomorú hír, hogy ez életkortól lényegében független: nem csak az idős, krónikus betegek érintettek, hanem mindenki – mondja Falus András immonológus az ATV-nek adott interjúban. Beszélt arról, hogy milyen gyógymódokat vizsgálnak, milyen gyógyszereket tesztelnek, hogyan működik a vírus, és arról is, hogy szerinte is elképzelhető egy harmadik hullám jövőre. A jó hír, hogy szerinte sosem volt ekkora összefogás a világon egyetlen járvány idején sem, és hogy a járványt meg fogja állítani az emberiség.

Falus András immunológus szavai szerint sokkal kevésbé ismerjük a koronavírust, mint gondolnánk. Ez egy új vírus, annak ellenére, hogy a koronavírusokat mintegy 40-50 éves ismerjük, van olyan is, ami abszolút ártalmatlan náthát okoz, tehát nem veszélyes - mondja az immunológus az ATV-nek adott interjúban.  A koronavírusnak ez a fajtája, ami eléggé hasonlít a kb. 10 évvel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái