Előfizetői tartalom

Elmenekülnél a járvány elől? A homokos tengerparton dolgoznál? Ezek az országok tárt karokkal várnak most

Portfolio
Mindig arról álmodtál, hogy egy trópusi szigeten, a fehér homokos tengerpartra és pálmafákra néző teraszon dolgozol majd? Talán még soha nem volt rá olyan jó lehetőséged, mint most. Egyre több ország csábítja magához a járvány miatt home office-ra kényszerült dolgozókat, hogy költözzenek oda és végezzék náluk távolról az irodai munkájukat a járvány alatt. A CNBC összegyűjtötte, hogy mely országok kínálnak most programokat kifejezetten a digitális nomádoknak.

A Stanford Egyetem közgazdászának becslései szerint az amerikai munkavállalók 42 százaléka most teljes munkaidőben otthonról dolgozik és nem is valószínű, hogy egyhamar visszatérnének az irodákba. Több amerikai nagyvállalat a hosszú távú home office-ra rendezkedett be, a Facebook például 2021 közepe előtt nem várja vissza munkavállalóit az irodába, a Twitternél pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés