Előfizetői tartalom

Koronavírus: most szakad össze a magyar tesztkapacitás, két hét múlva van eredmény

Portfolio
Hihetetlenül hosszú várólisták alakultak ki a koronavírus-tesztre és a tesztjeik eredményére várók körében. A hatósági ár bevezetése tovább rontott a helyzeten, és mostanra a vállalatoknak is súlyos gondokkal kell szembenézniük. Ha egy dolgozó gyanús esetté válik, hosszú ideig nem tudják meg, hogy valóban fertőzött-e. Az egyik legnagyobb szolgáltató jelenleg 7 nap múlva tud időpontot adni tesztre, és további 5 nap az eredmény megküldése. A korábbi néhány napos folyamat tehát mostanra már hivatalosan is közel két hét.

Portfolio Private Health Forum 2020 November 10-én rendezzük meg a Portfolio Private Health Forumát, hibrid formában: Információ és jelentkezés Van, akinek több mint egy hetet kellett várni az eredményre - próbálta nyugtatni az egyik háziorvos a páciensét, akinek már az 5. napja nem érkezik meg a koronavírus-tesztének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés