debrecen magánkórház tritonlife
Gazdaság

Így néz ki a legújabb vidéki magánkórház Magyarországon

Portfolio
A Róbert Magánkórházat és több fővárosi egészségügyi központot is üzemeltető TritonLife Csoport pénteken megnyitotta első vidéki magánkórházát. Fábián Lajos, a csoport társtulajdonos elnöke elárulta, miért pont Debrecent választották.
November 10-i hibrid magánegészségügyi konferenciánkon a vidéki szolgáltatókat is feltérképezzük.

Debrecen hazánk második legnagyobb, de talán egyik legdinamikusabban fejlődő városa, igen jelentősegyetemi és gazdasági központ, így méltó helyszíne lehet a jövő egészségügyi szerkezete felé tett elsőfővároson kívüli lépéseinknek is - fogalmazott az eseményen Fábián Lajos. 

A kiváló debreceni szakember bázis lehetővé teszi, hogy a budapesti modellünket építsük tovább Debrecenben is. Az országban egyedülálló módon, több fontos szakterületen is szakorvos képzési joggal rendelkező budapesti magánkórházunk szakmai protokolljait és színvonalát szeretnénk kiterjeszteni, sőt tovább fejleszteni vidéki hálózatunkban is, amelynek első állomása Debrecen, ahol engem is orvossá avattak három és fél évtizeddel ezelőtt. Erre a debreceni belvárosi járóbeteg centrumunk, és a város zajától kissé távolabb eső, két korszerű műtővel, igény szerint bővíthető ágyszám kapacitással rendelkező modern, kellemes, gyógyulást segítő környezetben elhelyezkedő, világszínvonalú új eszközökkel felszerelt magánkórházunk kiváló lehetőséget ad - részletezte a csoport elnöke.

Haraszti Péter, a TritonLife csoport társtulajdonos vezérigazgatója úgy vélekedett, hogy „Debrecen, a fentieken túl, mind az erdélyi, mind a kárpátaljai, mind a keleti felvidéki magyarok lakta területekhez is közel esik, így a helyszín lehetőséget ad arra is, hogy ott élő honfitársak is megfelelő szintű szakellátást nyerjenek.

debrecen tritonlife fábián lajos
Papp László, Debrecen polgármestere (balról a második), mellette jobbra Fábián Lajos, mellette jobbra pedig Haraszti Péter.

A mai kórházavatón Fábián Gergely, a TritonLife operatív igazgatója beszélt a társaság innovatív programjairól, a telemedicinális alkalmazásokról, és több más 21. századi megoldásról, mely végső soron mind a betegek érdekeit szolgálja, megkönnyítve a korszerű és magas színvonalú szolgáltatásokhoz való hozzáférésüket.

tritonlife debrecen
Kép forrása: TritonLife
November 10-i hibrid magánegészségügyi konferenciánkon a vidéki szolgáltatókat is feltérképezzük.
debrecen tritonlie
koronaviruscoronavirus
Szégyenpadra kerülhet Olaszország, példátlan büntetés lehet a vége
vihar brüsszelben
ausztria koronavírus maszk
Katari befektetők vásárolják fel a Kopaszi-gátat
trump
brexit brit autogyartas katasztrofa
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
koronaviruscoronavirus