Előfizetői tartalom

Terjed a koronavírus a Fehér Házban

Portfolio
|
MTI
Koronavírus-fertőzéssel diagnosztizálták a washingtoni Fehér Ház szóvivőjét, Kayleigh McEnanyt is - jelentette be hétfőn a Fehér Ház. McEnany a Twitteren is közzétette, hogy fertőzött, mint írta: csütörtök óta naponta elvégezték rajta a vírustesztet, amely hétfőn reggel pozitív lett. Közölte azt is, hogy tünetmentes és karanténba vonul.

A szóvivőnő - aki a Fehér Ház több munkatársához hasonlóan nem hordott szájmaszkot - vasárnap többször is tartott sajtótájékoztatót. A CNN a bejelentés után nem sokkal azt írta, hogy McEnany stábjának két további tagja is koronavírusos. Mark Meadows, a Fehér Ház kabinetfőnöke hétfőn a Fox televízióban kijelentette: Donald Trump elnök állapota "folyamatosan javul"....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés