Előfizetői tartalom

Forgalomkorlátozások lesznek hétvégén Budapesten

Portfolio
Futóversenyt rendeznek a fővárosban a hétvégén. 2020. október 10-én és 11-én, szombaton és vasárnap a Budai alsó rakpart, a Műegyetem rakpart, a Pázmány Péter sétány, a Szent Gellért rakpart, az Alagút, a Bem rakpart, az Attila út, a Lánchíd és a Várkert rakpart forgalmának korlátozásával tartják meg a SPAR Budapest Maraton Fesztivált. A BKK kéri a fővárosban közlekedőket, hogy aki teheti, úti célja megközelítéséhez ezekben az időszakokban válassza a kötöttpályás közösségi közlekedési eszközöket, elsősorban a metróvonalakat. A forgalomkorlátozások miatt számos közösségi közlekedési járat útvonala módosul, áll a BKK közleményében.

Korlátozások a közúti közlekedésben A futóverseny előkészületei miatt lezárták a Pázmány Péter sétányt október 11-én, vasárnap 23 óráig. A főbb lezárásokra szombaton és vasárnap kell számítani. A lezárt útszakaszokon a korlátozásokat a futók elhaladását követően fokozatosan oldják fel. Szombaton lezárják a Budai alsó rakpartot a Margit híd és a Petőfi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés