Előfizetői tartalom

Egy soha nem látott szörnyű fegyvert is bemutatott egy nagyon furcsa katonai parádén Észak-Korea

Portfolio
Egy eddig a nyilvánosság előtt soha be nem mutatott interkontinentális ballisztikus rakétát is felvonultattak a szombati nagyszabású észak-koreai katonai parádén Phenjanban a Munkapárt 75 évvel ezelőtti megalapításának évfordulóján. Az esemény több szempontból is nagyon furcsa volt, hiszen helyi idő szerint éjszaka rendezték, Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor viszont a hűvös idő ellenére is többször nagyon izzadt, elsírta magát a szokásoktól eltérően nem fekete, hanem szürke öltönyében és mögötte az órán éjfélkor megállt az idő.

A Reuters összefoglalójában megszólaltatta az Open Nuclear Network igazgatóhelyettesét, aki az eddig sosem látott új interkontinentális ballisztikus rakétáról azt mondta: ez a rakéta egy szörny. Ezzel arra utalt, hogy 11 tengelyes szállító járművön vontatták, olyan hatalmas volt és Melissa Hanham szerint ez a fegyver a világ egyik legnagyobb közúti-mobil interkontinentális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés