Előfizetői tartalom

Kiderült, mikről szeretne tárgyalni jövő kedden az orvosi kamara az újabb egyeztetéseken

Portfolio
Jövő héten kedden egyeztet Pintér Sándorral a Magyar Orvos Kamara elnöksége az új egészségügyi foglalkoztatási jogviszonnyal kapcsolatos törvényről – tudta meg a Népszava a kamara belső hírlevelében jelzetteket. Közben szombat este Orbán Viktor kormányfő egy Facebook-videóban azt jelezte, hogy jövő héten valóban lesznek egyeztetések a kamara és a kormány között, de a háziorvosok működési kereteiről, a praxisközösségekről és majd ezek után térhetnek rá a felek az állami és magánszektor szétválasztásának kérdéseire.

A lap Kincses Gyulának, a Magyar Orvosi Kamara elnökének belső leveléből azt közölte, hogy mik a kamara által tárgyalandó témák a jövő héten. Ezek azok a témák, amiket az orvosok egyébként is a leggyakrabban felvetettek a friss törvény alapján, így tehát a megbeszélésen kezdeményezik az új törvény kirendeléssel, illetve áthelyezéssel kapcsolatos rendelkezéseinek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái