Előfizetői tartalom

Nagyon úgy néz ki, hogy Trump már tényleg csak egy dologban reménykedhet

Portfolio
Donald Trump amerikai elnök eddig is jelentős lemaradása tovább nőtt az elmúlt két hétben, az országos felmérésekben 10%-pont körüli a lemaradása a demokrata Joe Bidennel szemben. Sokkal rosszabb hír az elnök számára, hogy a csatatér-államok legtöbbjében is jelentős vesztésre áll. Úgy látszik, hogy az elnökválasztási vita és megbetegedése egyaránt rontotta Trump esélyeit. Győztest azonban még korai hirdetni.

Kevesebb mint egy hónap van az elnökválasztásig, és levélben már most több millió amerikai adta le a szavazatát. Donald Trump lemaradása az egész kampány során jelentős volt, az elmúlt két hétben azonban tovább tágult az olló közte és demokrata kihívója, Joe Biden között. A RealClearPolitics választási szakportál összesítése szerint a friss felmérések átlagában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés