Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: erősödni fog a járvány, döntöttünk az őszi szünetről és új szabályok lesznek a háziorvosoknak

Portfolio
A védekezésért felelős akciócsoportok ülése után szombat este rövid videóban osztott meg néhány fontos információt Orbán Viktor kormányfő például a járvány várható erősödéséről, az őszi szünetről, az egészségügyi átvezénylésekről és a házi orvosokra vonatkozó szabályok várható változásáról. Az alábbiakban ezeket foglaljuk össze.

A videót azzal kezdte Orbán Viktor, hogy a védekezést irányító akciócsoportok áttekintették az elmúlt két hét járványügyi tendenciáit, és ezek alapján megállapította, hogy Felfutás jellemezte az elmúlt két hetet, és ez fogja jellemezni az előttünk álló heteket, illeszkedve a nemzetközi trendekhez. Jelezte azt is, hogy Október végéig hallgattunk meg előrejelzéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés