Előfizetői tartalom

Sietni kell: két nap alatt felfüggeszthetik az év utolsó K+F pályázatát

Portfolio
Mától, azaz október 14-től lehet pályázni a Piaci KFI nevű hazai forrású pályázat őszi körére, amelynek keretösszege 20 milliárd forint és várhatóan nagyon gyorsan le fogják zárni a pályázatot. A rendszer ötszörös túligénylést enged és szerda délelőtt 11-kor már csaknem elérte az igényelt források volumene a 20 milliárdos keretet. A Via Credit szerint az ötszörös túligénylés és így a pályázat lezárása 2-3 nap alatt bekövetkezhet, ezért arra buzdítja a vállalkozásokat, hogy lehetőleg csütörtök estig adják be pályázatukat.

Nagyon kell sietni A piacvezérelt KFI-felhívás őszi körét október 13-án tette közzé a pályázatot kiíró Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, majd rögtön másnaptól, azaz mától be is lehet adni a pályázati kérelmeket. Mivel ez az érintett kör által nagyon várt felhívás, így az erőteljes túligénylés borítékolható, de aki nem készült fel előre...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái