Újabb vámot vetett ki Donald Trump!
Gazdaság

Trump szerint mindenkinek elege van a koronavírusból, a járványügyi tanácsadója pedig egy idióta

Portfolio
Keményen nekiment Donald Trump elnök Dr. Anthony Faucinak, az ország első számú koronavírus-szakértőjének. Az elnök úgy fogalmazott, hogy a doktor egy „katasztrófa” és „valószínűleg egy idióta”, majd hozzátette: az amerikaiaknak már elege van a koronavírusból.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

„Az embereknek elege van már a Covidból. Az embereknek elege van már abból, hogy folyton Faucit kell hallgatniuk, meg ezeket az idiótákat, akik rosszul fogták meg a dolgot” – mondta Donald Trump egy kampány-telefonhívás során a CNBC forrásai szerint.

Fauci nemrég azt mondta, hogy nem csodálkozik, hogy Trump is elkapta a koronavírust, ami szerinte csak idő kérdése volt:

Trump arról is beszélt, hogy csak azért nem rúgta ki Faucit, mert az többet ártana, mint használna a média-megítélésének.

„Ez a fószer egy katasztrófa” – fogalmazott Trump, aki hozzátette, hogy Fauci már „500 éve” betölti az amerikai járványügyi és allergológiai hivatal vezetői tisztségét. Az elnök egyébként törvény szerint nem is rúghatja ki a hivatal vezetőjét.

Trump korábban egy kampányeseményen nyilvánosan is kritizálta az ország tudományos vezetőit, úgy véli, hogy ha rájuk hallgat, az Egyesült Államok „masszív depresszióban van”, de helyette „olyanok, mint egy rakéta.”

Az Egyesült Államokban eddig közel 220 ezer olyan ember halt meg, aki koronavírus-fertőzött volt, jelenleg több mint 2,7 millió aktív fertőzött van az országban.

Címlapkép: Shutterstock

Angela MErkel visszaszolt Orban Viktor veto unios koltsgvetes jogallamisag 201130
europai parlament cimlap getty tobbszor 2000
london brexit tower híd nagy-britannia
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

london brexit tower híd nagy-britannia