Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: a járványügyi törvények módosításáról tárgyal ma az országgyűlés

Portfolio
Ma tárgyal az országgyűlés a járványügyi törvények módosításáról, várhatóan egyes rendelkezések megsértéséért nagyobb bírság jár majd, de további szigorítás ma aligha várható, hiszen egyelőre a prevenciós intézkedések jelenlegi formájukban megfelelőek, inkább arra kell figyelnünk, hogy ezeket betartsuk - hangzott el mindez az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján. Müller Cecília hozzátetette: a járvány meredeken emelkedő szakaszban van a világon és így Magyarországon is, az operatív törzs folyamatosan elemzi egyes preventív intézkedések szükségességét.

2020. október 26. 13:40 Megosztás Koronavírus Magyarországon: szigorításról döntött a parlament Az Országgyűlés hétfőn több ponton módosította a koronavírus-járvány miatt elrendelhető karanténfajtákkal kapcsolatos szabályokat, így például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés